Kontakta Winbas support

Telefon

031-85 66 80

Telefax

031-24 46 80

E-mail

support@winbas.se

Internet

www.winbas.se

Fjärrsupport

Postadress

Box 7015
402 31 Göteborg

Besöksadress

Vegagatan 27
413 11 Göteborg

Vägbeskrivning

Winbas Affärssystem

Idén med Winbas™ är att kombinera ett komplett administrativt system med funktioner för affärsstöd. Målet är att våra kunder skall kunna styra sin verksamhet med precision och därmed nå högre lönsamhet.

Kombinationen av marknadsinformation och all data i ett komplett administrativt system ger unika möjligheter att styra verksamheten.

Utbildning är som alltid ett nyckelbegrepp för att nå framgång, därför anordnar Winbas AB kurser i hur programmet bäst utnyttjas.

Winbas™ är ett äkta 32–bitars Windows®–system för komplett administration och stödjer 2000 nöjda användares affärer.

Utvärdering av Winbas på Data Research DPU

Se bedömning gjord av Winbas på Data Research för Data Produkt Utvärdering för affärssystem och ekonomisystem.

Användarnas rankning av Winbas Affärssystem i jämförelse med andra affärssystem.

Priser och utbildning

Se mer om priser och utbildningsplan för Winbas Affärssystem.

Support

En annan hörnsten i vår verksamhet är service och support. Vi erbjuder supportavtal och våra kunniga medarbetare står då till ert förfogande.

Historik Winbas Affärssystem

Vi började vår verksamhet 1982 med Minibas, som byggdes med verktyget Data Flex® från EuroSoft. En av idéerna bakom systemet var kundanpassning, konceptet hade framgång och vi fick kunder i de flesta branscher. I början av 90-talet hade vi cirka 800 användare och idag runt 6000.

Planeringen av Winbas™ startade 1991 och i samband med detta valde vi då Visual Basic som utvecklingsverktyg och Microsoft® Access till databas.

Gå till www.winbas.com

högre lönsamhet.

Kombinationen av marknadsinformation och all data i ett komplett administrativt system ger unika möjligheter att styra verksamheten.

Utbildning är som alltid ett nyckelbegrepp för att nå framgång, därför anordnar Winbas AB kurser i hur programmet bäst utnyttjas.

Winbas™ är ett äkta 32–bitars Windows®–system för komplett administration och stödjer 2000 nöjda användares affärer.

Utvärdering av Winbas på Data Research DPU

Se bedömning gjord av Winbas på Data Research för Data Produkt Utvärdering för affärssystem och ekonomisystem.

Användarnas rankning av Winbas Affärssystem i jämförelse med andra affärssystem.

Priser och utbildning

Se mer om priser och utbildningsplan för Winbas Affärssystem.

Support

En annan hörnsten i vår verksamhet är service och support. Vi erbjuder supportavtal och våra kunniga medarbetare står då till ert förfogande.

Historik Winbas Affärssystem

Vi började vår verksamhet 1982 med Minibas, som byggdes med verktyget Data Flex® från EuroSoft. En av idéerna bakom systemet var kundanpassning, konceptet hade framgång och vi fick kunder i de flesta branscher. I början av 90-talet hade vi cirka 800 användare och idag runt 6000.

Planeringen av Winbas™ startade 1991 och i samband med detta valde vi då Visual Basic som utvecklingsverktyg och Microsoft® Access till databas.